dilluns, 23 de juny del 2008

Ja queda menys per la 2a Marxa LES GOGES, recorda 05/07/2008 a les 8:00 del mati

NOVETATS 2008

Després de l'acceptació de la marxa per part de gairebé 350 participants en la primera edició del 2007, els del Club Ciclista Banyoles, tot i que molt contents, no ens donem pas per satisfets i ens hem proposat introduir una sèrie de millores que pensem que seran ben rebudes pels participants.La novetat més destacable és la inversió del sentit del recorregut de la marxa ja que això facilitarà molt l'arribada a Banyoles evitant la perillosa i transitada cruïlla de la Draga. A més, es facilitarà la distinció entre el recorregut curt i llarg, doncs fins l'arribada a Banyoles el recorregut serà comú i no es bifurcarà.


Tots els participants a la 2º Marxa Cicloturista "Les Goges" Banyoles-Rocacorba obtindràn un maillot de record de la cursa. El maillot està realitzat per l'empresa LIDER i tindrà el disseny que es pot observar a l'imatge.


Aquesta es la senyalització real que us trobareu en l'ascensió a ROCACORBA


Després de l'experiència de la primera edició en què participants i organitzadors varem patir una forta onada de calor, hem replantejat la distribució dels punts d'avituallament, així com que estiguin més ben assortits de beguda i menjar per tal de satisfer adequadament les necessitats dels ciclistes.Així doncs, amics ciclistes, un any més, els del C.C. Banyoles us animem a estar amb nosaltres el proper 5 de juliol, a les 8 h. del mati.

POSA UNA GOJA A LA TEVA BICI!