dilluns, 9 de juny del 2008

Antoni Miguel i Jordi Vila culminen el domini del Camp de Tarragona als Campionats de Catalunya

Els Campionats de Catalunya de carretera han coronat Antoni Miguel com nou campió de fons en un cap de setmana que va aplegar 350 corredors en una organització de la U.C. Igualadina. El gironí va ser el millor a Sant Jaume dels Domenys davant Oriol Colomé i Mauricio Muller dins d´ una cursa dominada pels components del Camp de Tarragona que al tall definitiu, format a uns 30 quilòmetres de meta, van situar quatre dels cinc escapats, a més de Miguel, van ser-hi Muller, Benjamín Prades i Jordi Vila. Només 25 corredors dels 94 que varen prendre la sortida van finalitzar el dur traçat, entre ells destacar la cinquena plaça de l´ esmentat Jordi Vila (Ditec), millor sots 23 del dia davant el vigent campió, Aleix Fábregas (Caja Rural), i Pere Solano (Aluminis Sant Jordi).
A la categoria júnior es va proclamar campió Sergi Esteve (CJAM) en una gran cursa on va arribar amb poc menys de tres minuts sobre els dos grans favorits Eric Pedrosa (Mircomar) i el seu company Jordi Simon. No fa molt, Esteve es va proclamar campió d´ Espanya de scratch. Si Sergi Esteve fou el millor juvenil, a cadets Francesc Zurita (Sarfa) es va destacar com el més ràpid al sprint final, davant Genís Soriano (CJAM) i Víctor Sánchez (Terrassenses). En noies Débora Gálvez (Aluminis Sant Jordi) es va imposar a les components del Delfin Verde, Teresa Costa i Judit Masdeu. La companya de les darreres, Arantxa García, fou la campiona en juvenils, i Bianca Martín a cadets.
A la cursa de veterans, amb una participació de 108 corredors i una velocitat mitja de 43 quilòmetres per hora, el millor fou José Priego (Llobet) qui va batre a Miguel Angel Cherino (Cecoc) y Carlos Callarías (Bicicletas Esteve), tots tres en el mateix temps. Per la seva part José Nocete (Inmobiliaries) i Joan Manel Borràs (Viroelectric) foren els més ràpids a les curses de 50 i 60 respectivament. En master 30 assenyalar la victòria de Jaume Morales (Bigmat) i de Jonatan Rubio (Cecoc) a sènior.