dilluns, 2 de juny del 2008

El programa de TV3, Temps d'Aventura al Worl Cup d'Andorra

Aquest cap de setmana es va celebrar, com ja sabeu, el Worl Cup 2008 a Vall Nord (Andorra), i gràcies al programa de TV3 Temps D’aventura i la gent D’Ocisport, el soci del Club Alfons Casasaltas, va poder assistir a aquest esdeveniment amb totes les despeses pagades.
El nostre soci va ser l’afortunat guanyador del programa televisiu i va poder veure en primera persona els cracs del mundial de BTT. Aquesta es la cronica del que va ésser per ell aquest important aconteixement.

World Cup 2008 (Vall Nord)
Aquest passat cap de setmana es va celebrar , sota una gran afluencia de public a Vall nord , la quarta prova de la copa del mon de BTT .El suis Christoph Sauser i la mallorquina Marga Fullana van ser els vencedors de la prova de Cross Country.La cursa masculina tenia sortida i arribada al parking del sector de Pal , amb un circuit de 5,2 Quilometres de recorregut, al qual els corredors van haber de fer un total de set voltes, es va viure un intens final que es va resoldre a favor de Crhistoph Sauser per tan sols 9 segons de diferencia, sobre el sud-africa Burry Stander , divuit segons despres va arribar el tercer clasificat , el canadenc Geoff Cabush.El corredor Cerdà Josep Antoni Hermida , Subcampio del mon de l'any passat i un dels favorits al triomf final , va haber de abandonar en la cinquena volta per culpa de una forta grip , que el deixava en inferioritat de condicions respecta als demes corredors.L'actual lider del mundial , el Frances Julien Absalon tampoc va tenir una actuacio destacada entran onze i comentant que el circuit tenia un terreny molt tou degut a la pluja caiguda al mati.A la cursa femenina , disputada en el mateix circuit ,pero que en aquest cas constaba de cinc voltes , Marga Fullana es va impossar amb 1 minut i 42 segons sobre Eva Lechner, i a 1 minut i 54 segons respecte a Marie Helene Premont.En la final de Four Cross, els dominadors de les proves van ser l'Angles Dan Atherton i l'holandessa Anneke Beerten.En aquesta modalitat el frances Cedric gracia , no va superar la semifinal i va acabar en segona posicio en la final de consolidacio i sise a la general.Desde aqui m'agradaria donar el meu agraiment al programa de televisio Temps D'aventura i a la gent d'ocisport per el tracte rebut aquest dies a la copa del mon de Btt.