diumenge, 22 de juny del 2008

BTT Porqueres, continuen els exits del ESPA-BANYOLES

Ahir es va disputar el 2n. Caixa Girona BTT de Porqueres, 8ª cursa del certamen que va començar el 9 de Març a Torroella de Montgrí. En una cursa atípica, doncs es disputava en dissabte i a més a les 17:00 h. en un horari gens habitual pels corredors, amb una calor sofocant, típica per l’època en la que ens trobem.
Molts d’abandonaments entre els participants, en un circuit trencacames, ràpid i amb el terreny molt sec.
En la categoría Elit com gairebé sempre
monopolitzat pels de sempre, Freixer, Ventura, Vinyes…etc, en el cual els nostres corredors malauradament l'Albert Codinach i l'Oscar Carrasco van abandonar. En Master 30 en el més alt del podi en Pere Sanchez del Bicis Esteve. En Master 40 la notícia és que no va guanyar en Fco. Javier Salamero, i si ho va fer l’Agustí Martínez de l’Inpanasa, s’ha de dir que en Salamero i en Martínez van entrar junts per la línea de meta.
En Ricard Garcia va entrar en una meritòria 14ª posició, jo per la meva banda diré que no estic satisfet pel resultat obtingut(23) però acabar la cursa era també un objetiu per mi prou important en vistes les condicions climatològiques. En Master 50 en Rafel Espinar va tornar a guanyar d’una manera gairebé insultant, treient-li més de 6 minuts al segon classificat de la seva categoría i entrant a 6 minuts del guanyador de la general.
En categoría Esplai, que també han de donar dues voltes al circuit, s’ha de destacar que el podi era totalment banyolí, doncs en tercera posició va entrar en Fco. Casas "Xicu" de Bicioci Competició.
En David Puigdevall s’està o ens està acostumant a veure’l sovint en el més alt del podi, en segon lloc i entrant amb el mateix temps l’acompanyava l’Oscar Espinar, que tambe li va fer costat en el podi de Malgrat de Mar. S’ha de dir que l’Oscar i en David van entrar junts a meta, ja que en “Putxi” es qui està lluitant per la general dels Esplais. L’Oscar sembla que es troba més bé, i veu sortida als problemes respiratoris que ha anat arrastrant tota la temporada, a veure si en aquesta recta final del campionat ens pot brindar una victòria.
Els més petits també van triomfar a Porqueres i prova d’això són els 2 podis aconseguits pels nostres corredors. L’Ivette Espinar va acabar en 3ª posició en Fèmines 00-03 i ja es pot dir que és la revelació del campionat, havent-se estrenat fa un parell de curses, es una habitual del podi i una fèmina per tenir-la en compte en el futur. En Pau Maestre va acabar la cursa en 2ª posició, en la seva línea habitual, patidor com sempre, va lluitar fins al final amb el seu etern rival en Marc Avellan , entrant a menys d’un minut del guanyador de la cursa, Josep Duran, líder del campionat. En Narcís Lopes de la categoría infantil també va fer un bon resultat situant-se en la quarta posició a menys de quatre minuts del primer classificat. I l'Adrià Espinar en categoria Aleví de 1r any, va acabar 5è, a quatre minuts del guanyador.
Les socies del nostre club Laia i Judith Fores de l’equip Bofill-Sola (Fem-95) van entrar en 2ª i 3ª posició respectivament, hem de destacar la lesió de la Judith, que amb un dit de la mà esquerra fracturat va poder acabar la cursa darrera la seva germana Laia.

Crònica: Jaume Fores