dimarts, 2 de setembre del 2008

200 corredors es citen a la cursa de resistència de Sant Gregori

Més de 200 corredors de 52 equips diferents omplen Sant Gregori en la segona edició de les 6 Hores de Resistència en BTT organitzades pel C.C. Sant Gregori – El Llémena aquest passat Dissabte 30 d’Agost de 2008 de 15:00 h. a 21:00 h. Un gran ambient de públic a la zona de boxes i en els punts més espectaculars del circuit van acompanyar als corredors volta rera volta al llarg dels 3,2 km. del divertit, técnic i trencacames circuit dissenyat per l’organització pels boscos de Can Serra, un circuit digne d’aquest tipus de proves de resistència i on els primers equips no deixaven de rodar a una mitjana de 8:31 min.
Ja entrada en l’última hora de cursa, els corredors van haver de fer ús de llum artificial a les seves bicicletes per donar-se pas entre els complicats camins pels quals ja feia 6 hores que rodaven. Corredors de la talla d’Oriol Morata, Francesc Freixer, David Lozano (Campió Espanya sub-23) o Miranda Agustí (Campiona Espanya Cadet) que juntament amb tota les resta de corredors i corredores vinguts d’arreu, no es van voler perdre la cita que marcava el calendari de BTT del cap de setmana a Catalunya, absent de cap altre competició important de BTT en aquestes dates estiuenques.Cal lamentar tres caigudes de consideració, que van ser atesos a la mateixa pista pels serveis mèdics de la prova per desprès ser traslladats a la Clínica Onyar. El més important va ser una fractura de clavícula desprès d’una aparatosa caiguda quan restava poc per finalitzar. Tots ells es recuperen favorablement. Ánims.
Desprès de sis intenses i emocionants hores amb el cansament acumulat per la duresa de la prova, tan del circuit com per el calor de la tarda van donar el resultat de:

1. 40 voltes -Tribike Factory - Cristian Cofiné, David Lozano, Francisco Lopez, Jaume Ribosa.
2. 39 voltes - Bicis Esteve"Els Dimonis" - David Molinero, Jose Almendros, Sergi Boix, Pere Sanchez.
3. 38 voltes - Catbike - Pere Subirana, Jordi Avellana, Oriol Casas, Sergi Izquierdo,
4. 38 voltes -Radikalbike PRO - Oriol Morata, Xevi Ferrer, Jordi Martin, Adrià Valls.
5. 38 voltes - StarBike - Jordi Sanmartin, Xavier Cubí, Francesc Freixer, Arnau Soler.
6. 37 voltes - CatFree - Oscar Sabiote, Pere Raja, Jose Antonio Garcia, Alan Manzaneda.
7. 37 voltes - Bike Tandem - Emili Soler, Arnau Planas, Oriol Domenech, Eduardo Blasco.
8. 36 voltes - Baix Ter - Sergi Guell, Gerard Cabrera, Gerard Alvarez, Joan Aguilera.
9. 36 voltes - Radikalbike Team - Felicià Talavera, Francesc Lupiañez, Jordi Casilla, Joan Quintana.
10. 36 voltes - Sepia d'Aro-Bike Girona - 10:18 Salvador Mora, Robert Alcalde, David Alzina, Jordi Llobet.
S'ha de destacar la participació, convidats per la gent de Bicioci, dels tres socis del Club Ciclista Banyoles, la Judith Fores, la Laia Fores i en David Puigdevall, que despres de 6 hores pedalajant van quedar en una molt meritoria 41 posició amb 28 voltes al exigent circuit de Sant Gregori.