dimecres, 3 de setembre del 2008

Guillem Muñoz, el millor a la Ripoll- Vallter 2000

Un total de 147 corredors de diferents categories es van citar aquest dissabte 30 d´ agost per disputar la Ripoll- Vallter 2000, també sota el nom de Memorial Fermí Pujol. La sortida es va produir a les 16 hores en punt. Als primers instants es van destacar sis corredors, entre ells Mauricio Muller del Costa Daurada, en Xavi Viñas de Bicicletes Esteve, i Jordi Codony entre d´ altres. Tots sis arribaren destacats fins a Set Cases, on Muller es va anar en solitari. Marc Trayter prenia la responsabilitat de la persecució. Amb ell s´ anava Guillem Muñoz, guanyador fa pocs dies de l´ Escalada al Castell de Blanes. Aquests dos darreres van circular junts fins a dos quilòmetres pel final, on Trayter es va anar tot sol per se caçat novament al darrer quiñlòmetre per Muñoz i superat a meta.
Font:Ciclisme.cat
Barcelona pot acollir la propera edició del Tour de França
La capital catalana pot estar de nou a l´ itinerari del Tour de França. Aquesta possibilitat va ser difosa durant l´ emissió del programa televisiu “Els Matins” pel propi alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, qui va admetre negociacions amb l´ organització de la principal cursa ciclista del món. L´ arribada del Tour es preveu pel proper 11 de juliol culminant una etapa amb sortida des de Perpinyà. L´ avinguda Maria Cristina, a les faldes de la muntanya de Montjuïc, pot ser l´ escenari de l´ arribada. Al dia següent el pilot sortiria amb direcció a Andorra. El proper 22 d´ octubre es presentarà oficialment el Tour 2009. la cursa francesa no arriba a Barcelona des de 1965 amb triomf de José Pérez Francés. Privat i Anquetil també han guanyat a la ciutat comtal.