dimarts, 27 de maig del 2008

Tres socis del club participen a la BPB 2008

Crònica de la BPB 2008

La Ciclomarató Catalana BARCELONA-PERPINYÀ-BARCELONA ha passat per Banyoles.

El dissabte 24 de maig a les 6:20 de la matinada, 133 intrèpids ciclistes varen prendre la sortida de Barcelona amb la intenció de “menjar-se” 620 quilòmetres i 9000 metres de desnivell.
Al pas pel Vallès va aparèixer la pluja i no va parar fins al primer control a Prats de Lluçanès. Amb pluja intermitent es va arribar a Molló i es va poder passar el Coll d’Ares sense pluja però amb un vendaval impressionant.
Al control de Banyoles els primers participants passaren a les 18:00 hores i els últims a punt de la mitja nit. Varen ser 6 hores intenses en què es varen poder veure situacions de tot tipus: gent eufòrica, gent abatuda, alguns amb bon humor, d’altres perseverants malgrat problemes mecànics, abandonaments, etc. Alguns parlaven de no dormir enlloc, d’altres de fer-ho a Olot i d’altres a Ripoll. Una cosa és clara, tots i totes són gent valenta de debò.
Tanmateix, el pitjor estava per venir. Amb l’albada la puja i el vent varen reaparèixer amb força fent molt complicada la tornada i forçant a alguns participant a abandonar, doncs si una ciclomarató ja és dura per si mateixa amb un temps inclement encara ho és molt més.
Els primers participants arribaven a Barcelona a patir de les vuit del matí i els darrers ho feien al voltant de les sis de la tarda. Finalment, 96 ciclistes van completar el recorregut.
Hem de felicitar als socis del Club Ciclista Banyoles, Xavier Martí i Jordi Vila que varen assolir completar la prova i també a la Maria Àngels Costal que per segona vegada hi participava però aquesta vegada amb menys fortuna doncs va abandonar després d’haver completat més de la meitat del recorregut.També hem d’agrair als companys i companyes que varen col·laborar en les tasques de control.

Lluís Pujol

Soci nº266







1 comentari:

Anònim ha dit...

El programa de televisio Temps d'aventura va fer un concurs en el que el premi consistia en poguer asistir al Worl Cup 2008 de BTT que es celebra a Vall Nord (Andorra)
Els guanyadors del concurs són Alfons Casasaltas Ramírez, de Porqueres, i David Capilla Hernández, de Sabadell.