dijous, 29 de maig del 2008

Esther Guerrero i Josep Massanelles guanyadors de la millor esportista de l'any i al forjador de l'esport banyoli, respectivament


Esther Guerrero i Josep Massanelles guanyadors dels guardons a la millor esportista de l’any i al forjador de l’esport banyolí

Al finalitzar el sopar s’han donat a conèixer els noms dels dos guanyadors dels trofeus especials de la nit. Esther Guerrero del CNB – atletisme ha estat nomenada millor esportista de l’Any i Josep Massanelles ha estat distingit amb el trofeu de forjador de l’esport banyolí per la seva dedicació al món del ciclisme.

Aquest divendres al vespre, ha tingut lloc al Club Natació Banyoles, la Festa de l’esport banyolí, una festa que té com objectiu retre un petit homenatge a tots aquells esportistes, equips i clubs que al llarg de l’any s’han distingit per els seus resultats.L’inici de la festa l’ha marcat l’actuació de les Gàrgoles de Foc de Banyoles, seguit per l’entrega de reconeixements que han anat a parar a Mª Àngels Costal del Club Ciclista Banyoles per la seva participació en la Titan desert i a la París-Brest (1.200km).
També s’ha reconegut els mèrits esportius de Joan Vila, l’equip cadet masculí i l’equip juvenil masculí del Club Handbol Banyoles (ascens a primera catalana); del Club Scalextric Banyoles Slot a Moisès Mas (guanyador del campionat local), u32 Banyoles (tercers a les XII hores de Banyoles 2007) i Figue Banyoles (campions del resis-girona 2007); per l’Associació de Pescadors, Jordi Pulido (campió local), Marc Massanas (selecció nacional), Laia Vinyals (campiona d’Espanya) i l’equip absolut (campions d’Espanya).
Pel Club Deportiu Banyoles, al 1r.equip (ascens a 3a. divisió), l’equip b (ascens a 2a. regional), l’equip sènior femení (ascens a 1a. divisió nacional), i els equips benjamí “a”, benjamí “b” i prebenjamí com a campions de les seves respectives lligues. Pel Club Natació Banyoles s’ha distingit la tasca d’Albert Corominas (2n classificat copa del món de marató de piragüisme), Esther Guerrero (3a classificada campionat d’Espanya, participació a l’europeu i al mundial juvenil, d’atletisme), Mar Bosch (campiona d’Espanya de 4 scull de rem), Daniel Salvadó (2n classificat campionat d’Espanya 4x100 estils de natació), Anabel Navío (campiona d’Espanya de salvament i socorrisme), l’equip de Waterpolo absolut (ascens a 2a. Divisió Nacional), l’equip Junior Femení de SOS (campions d’Espanya)i l’equip de Caiac Polo (únic equip català a la lliga estatal). Pel Club Billar Banyoles, Giovanni Pico (ascens a 3a categoria la mateixa temporada en la modalitat de 3 bandes) i Mario Felipe Rodriguez (ascens a 1a categoria nacional en la modalitat de 3 bandes). Pel Club Escacs Banyoles, l’equip “A” (ascens de categoria) i pel Club Bàsquet Banyoles, l’equip senior femení”A” (en reconeixement a la seva trajectòria).El Club Deportiu Chabab i l’Atlètic Club de Banyoles han rebut un guardó com a nous clubs del municipi. Tanmateix els col•laboradors i voluntaris de les diferents proves esportives i clubs han rebut un obsequi en reconeixement a la seva tasca i aportació al municipi.Al finalitzar el sopar s’han donat a conèixer els noms dels dos guanyadors dels trofeus especials de la nit. Esther Guerrero del CNB – atletisme ha estat nomenada millor esportista de l’Any i Josep Massanelles ha estat distingit amb el trofeu de forjador de l’esport banyolí per la seva dedicació al món del ciclisme. Els guanyadors han estat escollits per una comissió formada per autoritats municipals i representants dels clubs esportius locals.L’acte ha estat organitzat per l’Ajuntament de Banyoles amb el suport de el Club Natació Banyoles, DAMM, Mundo Deportivo, La Fageda i la Caixa.
Fotos:Miquel Moliner