dimarts, 21 d’octubre del 2008

SORTIDA 19/10/08 COMIAT DE LES CENDRES D'EN CONRAD


En Conrad Lloveras era el president del Club Ciclista Montgrí i va morir sobtadament el dia 1 d'octubre d'enguany.
Havia participat en travesses amb companys del nostre Club: L'any 2.006 va anar al Marroc amb en Jordi Vila i en Miquel Borrell i aquest any 2.008 va anar a Cuba amb en Miquel Moliner, l'Àngels Costal, l'Eduard Caballero, en Pere Rustullet i en Joan Padrès. Tots el recordem com una persona excel.lent, un company afable i amb moltes ganes de continuar fent coses amb nosaltres. Diumenge passat, El Club Ciclista Montgrí va organitzar la Sortida de Comiat a en Conrad per la Muntanya del Montgrí. Els que hi vam participar vam rebre un tracte extraordinari per part d'aquest Club al qual donem les gràcies i felicitem per la iniciativa i la organització.
Ens apuntem a fer la ruta dedicada a en Conrad que el Club Ciclista Montgrí marcarà per aquesta mateixa muntanya.
Joan Padrès
CC Banyoles

2 comentaris:

LLuís Fabrellas ha dit...

Hola amics del CC Banyoles us volem agrair la vostra companyia en un moment tan especial per nosaltres. Quan fem l'inauguració de la ruta d'en Conrad per el Montgrí per suposat que us avisarem. En Conrad segur que estaria content de veure que veniu a gaudir del Montgrí i la seva ruta.

Anònim ha dit...

La despedida d'en Conrad va ser molt emotiva, els sentiments a flor de pell. Sempre més els penya segats de L'Estartit estaran enllaçats amb ell. Soposo que pasajaré sovint per aquells indrets.
Una abraçada a tots els amics d'en Conrad i fins aviat.
Àngels