dimecres, 8 d’octubre del 2008

360 participants a la Territori Hermida d'enguany


La 4a edició de la Marxa de Btt “Territori Hermida” La Cerdanya, s’ha disputat aquest cap de setmana, 5 d’octubre a Puigcerdà, amb un èxit de participació de 360 participants i convertint la marxa en un referent consolidat i de futur dels events i activitats dels esports de muntanya que se celebren a la Cerdanya.
La Marxa HA ESTAT un homenatge anual a l'esportista ceretà i català que més èxits està aconseguint en el món de la BTT: Diploma Olímpic a Sidney 2000, Sots campió Olímpic a Atenes 2004, Campió del Món, d'Europa i d'Espanya entre molts altres títols i aquesta temporada 2008 , 10è als Jocs Olímpics de Pequín i tercer a la Copa del Món de Btt.
Tots els participants heu pogut gaudir d’un circuit de 57 KM, dissenyat per el propi Hermida, i descobert els llocs on Hermida, entrena habitualment, enmig d’espectaculars paisatges de La Cerdanya i un recorregut per els importants municipis turístics de Puigcerdà , Fontanals de Cerdanya i Alp, ,juntament amb la moderna Estació d’esquí de La Molina i un excitant pas per el “Bike Park”, dels millors d’Europa. Per els menys preparats Hermida us ha preparat un circuit més curt de 30 Km.
A l’arribada, a la Plaça Santa Maria, en el propi centre històric de Puigcerdà, l’esportista ceretà ha rebut un homenatge i el càlid suport dels vilatans que han omplert el centre de la Vila.
Dins dels actes programats el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Puigcerdà el Sr. Daniel Hilario ha fet entrega d’un cartell a Hermida en record del majoritari suport dels esportistes i seguidors que van seguir la seva cursa de Btt en directe des de el Casino Ceretà , en el mes d’agost, amb motiu de la participació d’Hermida a les Olimpíades de Pequin.
A continuació s’ha fet el repartiment de premis als esportistes millor classificats.
La Marxa ha estat organitzada per el Club Poliesportiu Puigcerdà , amb el suport de l'Ajuntament de Puigcerdà, l’'Estació d'Esquí de La Molina i els Ajuntaments d’Alp, Fontanals de Cerdanya i la Federació Catalana de Ciclisme.

En Josep A. Hermida amb les seves incondicionals fans, Judith i Laia Fores