dimecres, 29 d’octubre del 2008

El soci del club, Amat Artigas ja s'esta preparant pel repte dels 1.000 Km al voltant de l'estany, coincidint amb La Marato de TV3


NINGÚ ENTRENA: 202.48 quilómetres divendres!

No sé com agraïr en José Cordero per ser un autèntic 'professional' divendres marcant el ritme el 95% de l´entrenament a terres tarragonines. Un exigent test 200 de preparació pels 1.000 quilómetres non-stopa l´Estany de Banyoles amb els Colls de la Mussara, la Serra de Pradesi el Coll de l´Illa pel mitg. Una mitjana de 29.4 i poc més de 202quilómetres per arribar a casa set hores més tard després d´haver présla sortida.
En José ha demostrat que està un punt per sobre meu, i ha fet de 'llebre' quasitot el recorregut, per una zona dura entre els Colls de la Mussara, laSerra de Prades i el Coll de l´Illa. Jo en cap moment he afluixat elritme, ja que era exigent la velocitat d´en José, i els darrers 20quilómetres encara amb un 'punx' més de gas.
Ha estat el primer entrenament llarg després de molts de dies i he acabat perdent 2,3quilos durant el recorregut. Us deixo amb quatre imatges de l´entrenament.
TEST 200 SUPERAT, EL DIA 7 DE NOVEMBRE A BANYOLES TEST 300!!. Si algu vol acompanyar a l'Amat a donar voltes a l'estany de Banyoles aquest dia, socis del club esteu tots convidats.‏
Text i Fotos: Amat Artigas
Més informació:http://amatartigas.blogspot.com


1 comentari:

Amat Artigas Personal Blog ha dit...

Gràces per publicar el comentàri Jaume! Divendres vinent dia 7, si DIVENDRES, a partir de les 8 del mati fins les 6 de la tarda farem amb en José de la Bisbal del Penedés un total de 300 kms a l´Estany de Banyoles, si algú vol venir una estoneta a roda, ja ho sap! Salutacions!

Att.
AMAT ARTIGAS TOWLE
http://amatartigas.blogspot.com