dilluns, 28 de juliol del 2008

Records del Club, la revista "Pedals" a l'any 1992.

Regirant calaixos hem "rescatat" un Pedals de l'epoca, entre d'altres questions, es feia resó d'un jove banyolí que havia guanyat la Copa Girona de carretera, no era ni mes ni menys que, el nostre company i amic Llorenç Llop.

En l'apartat, ENS FEM RESSÓ, deia així:

Nit del ciclisme Gironí, 1992

Va tenir lloc el Divendres, 6 de Març, en el Restaurant El Cabrit de Sant Esteve de Llèmana, amb l'assistència de 230 persones, entre qui cal destacar el president de la Federació Catalana de Ciclisme, Miquel Arbós, el Cap de Trànsit, el Delegat d'Esports de la Diputació i el Delegat Provincial de Ciclisme, Francesc Moradell. En el decurs de la vetllada es van entregar els premis de la passada edició de la Copa Girona que va guanyar en LLORENÇ LLOP. També es va premiar a BOMBES ESPA per la seva tasca de promoció de ciclisme.



Banyoles-Albons

Primera sortida de la temporada amb la partcipació de 45 socis. Es va fer el dia 8 de març. Una caiguda sense importància i alguns socis nous va estar el més destacat d'aquest matí.

Banyoles-Peralada

El diumenge, 15 de Març, 40 socis vam anar a esmorzar a Peralada. Més de 100 km. a un bon ritme i els primers "ocellots" de la temporada. El temps, autènticament primaveral.

En Llorenç amb en J.C.Castellà a l'any 1999 i a Vidreres, com gairebe sempre, a dalt del podi.
Fotos:ciclismegirona.com