dimarts, 8 de juliol de 2008

EXIT TOTAL!! a la 2a Marxa Cicloturistica LES GOGES en que hi van participar 360 cicloturistes

El professional Xavier Tondo va ser un dels participants il·lustres. El passat dissabte dia 5 es va celebrar la 2ª edició de la Marxa Cicloturista Les Goges que va reunir 360 participants. Cicloturistes que van gaudir del gran èxit de la prova.

El Club Ciclista Banyoles organitzador de la prova va preparar un circuit curt de 133 km i un de llarg de 143 km, amb una arribada al mític Santuari de Rocacorba amb un port considerant de 1ª de 15 km, tot i que la seva duresa 135 participants van fer el seu cim. Els primers ciclistes en completar els 143 km van ser: Jean phillippe Hidalgo (sprinter club baho), Josep Girones Farreras (Esteve), Dani Vancells (independent), Josep Codinach Terrades (Casa Nostra), Jaume Estañol (Besalú Esparracats).
Pel que fa al circuit de 133 km els primers en arribar a Banyoles van ser: David Sánchez Ruiz (Bicis Esteve), Àngel Casellas Serrat (Vic), Andreu Olea Armada (independent).

La Marxa de les Goges ja entrat a formar part de les marxes de prestigi de Catalunya tot i que és la segona edició.

Francesc Moradell

Delegat de Ciclisme de Girona
Els socis del CC Banyoles, Anna Viñolas i Josep Gironés, van guanyar en la seves categories 05:36:26 i 04:45:19, respectivament.