dilluns, 7 de juliol del 2008

Felicitacions i agraïments als col·laboradors de la Marxa Les Goges

BubbleShare: Share photos - Powered by BubbleShare

Deia un espot publicitari de fa un temps de la Generalitat de Catalunya que “LA FEINA BEN FETA NO TÉ FRONTERES”. Es això el que ens havíem proposat per aquest cap de setmana amb la II Marxa de les Goges i estic ben convençut de que ho hem aconseguit.
El dia va començar molt d’hora per alguns. A les sis del matí un bon grapat de companys ja estàvem preparant la infraestructura necessària perquè tot pogués començar puntualment a l’hora prevista, les 8 del matí. Han estat unes hores de nervis perquè tot es desenvolupés tal i com teníem previst: recollida de dorsals, distribució d’avituallaments, de col·laboradors, esmorzars, megafonia, mossos d’esquadra, ambulància, metge,… I finalment, només amb deu minuts de retard sobre l’hora prevista, els 360 participants han iniciat la pedalada amb la incorporació en l’últim moment d’en Xavier Tondo a qui agraïm la seva presència.

La Marxa ha estat dura pels participants, tant pel terreny i el quilometratge com per la calor que hem patit durant tot el matí. Malgrat això, 133 participants han acabat amb arribada a Rocacorba i 192 al Pavelló Municipal, no s’han registrat ni accidents ni incidents destacables i ha estat globalment un gran dia pel C.C.Banyoles.

Molts companys han dedicat dies d’esforç i preocupacions, especialment al llarg de la darrera setmana. Molts d’altres han contribuït de manera determinant a l’èxit de la Marxa en els avituallament i en els controls de les carreteres i també les nostres famílies
han aportat la seva comprensió i la seva col·laboració directa en alguns casos.

A tots, la felicitació per l’èxit col·lectiu i l’agraïment pel generós esforç.

Miquel Moliner
President del CC Banyoles