dimecres, 20 de maig del 2009

L'adrenalina a dalt de tot al pas de la Volta per Banyoles

Ahir dimarts la Volta Ciclista a Catalunya va passar per Banyoles. Van ser només uns segons, però l'adrenalina em va pujar a dalt de tot. Estava pendent de veure en Xavi Tondo i per sort el vaig localitzar i espero que amb els meus ànims i amb la seva classe ho pugui fer bé en aquesta 89a edició de la Volta.
Aquesta cursa per etapes amb tanta història va estar a punt de no celebrar-se, però per sort encara és viva. Molta gent preguntava: "Quina cursa és? La Volta a Catalunya? Caram, no ho sabia que passava per Banyoles."
Quant a la retransmissió televisiva, ens hem de conformar amb un petit resum al canal 33 a les 20:30h, però potser val més això que res.
No sé de qui és la culpa; si de les institucions, si de la crisi econòmica, si de que al públic català no li interessa el ciclisme, si del dopatge, si de la coincidència de dates amb el Giro d'Itàlia, si dels mitjan de comunicació... Però el que és clar és que l'any vinent i l'altre i molts més s'hauria de seguir fent. Recordeu que ja va desaparèixer la Setmana Catalana de Ciclisme.
Doncs sí, ahir vaig tornar a emocionar-me amb el ciclisme i és per això que vull donar les gràcies als organitzadors de la prova per no tirar la tovallola i deixar-me gaudir, encara que fos per uns segons d'un esdeveniment esportiu tant impressionant.