diumenge, 10 de maig del 2009

IX Cursa de Porqueres

Ahir dissabte 9 de maig va tenir lloc una de les curses més dures de Catalunya: la cursa de Porqueres. Les categories a les quals anava destinada era a les d'Elit i Sub-23, però es va obrir les portes als Màster-30 i als Séniors.
A la línia de sortida hi havia molt bona participació tant pel que fa a quantitat com qualitat. L'equip francès GSC Blagnac es va erigir en clar protagonista, no només perquè va aconseguir la victòria final, amb el seu corredor Sebastian Pillon, sinó perquè a l'escapada bona hi va col·locar tres corredors. En segon lloc arribava un sorprenent Jaume Morales, categoria M-30, a tant sols 29 segons del guanyador. El tercer lloc del podi l'ocupava el també corredor francès del Blagnac Nicolas Ansiaux.
El soci del nostre club i corredor del Bicicletes Esteve Josep Gironès era el primer corredor local. Els corredors del C.C.Banyoles Lluís Bosch i Natali Estévez també van disputar aquesta duríssima prova que, recordem, passava per unes carreteres trencacames i acabava a l'alt de Rocacorba.
Aquí teniu unes fotos al pas dels ciclistes pel Majokal.