dilluns, 18 de maig de 2009

Crònica de la Marxa de les Goges

Aquest any la III edició de la Marxa Banyoles-Rocacorba Les Goges canviava de dates. Les dues anteriors edicions es van celebrar al mes de juliol, però aquest any s'avançava al mes de maig, just una setmana després del Terra de Remences. Era una incògnita saber si aniria millor o pitjor quant a participació i la veritat és que les inscripcions varen ser força semblants a l'any passat.
Més de 300 ciclistes prenien la sortida a les 8h del matí en un dia assolellat i força calorós, tot i que al matí es va poder gaudir de temperatures més fresques que van facilitar el rodar dels participants. Tres ciclistes es destacaven al davant amb una diferència de més d'un minut abans d'enfilar Rocacorba: Collados, Viñas i Codony. Aquest últim però, no completava la marxa llarga i arribava en primer lloc a la curta. Ja a la dura pujada final Collados deixava enrere Viñas i arribava en primer lloc a dalt del port. Per darrere, el soci del C.C.Banyoles, Josep Gironès, semblava que tenia alguna opció d'atrapar als escapats, però va arribar en una meritòria 2a posició.
Els corredors arribaven cansats però satisfets d'haver fet els 143 km de la marxa i culminant-ho amb la pujada final de Rocacorba.

Marxa llarga:
1r Christian Collados-Freebike 4h:26min:11s
2n Josep Gironès-Bicis Esteve
3r Xavi Viñas-Bicis Esteve

1a Sandra Santanyes-Cemelorca 5h:19min:58s
2a Maribel Morillas-Bicis Esteve
3a Anna Vericat-C.C.Montgrí

Marxa curta:
1r Jordi Codony-C.C.Olot 3h:48min:36s
2n Jaume Estañol-C.C.Besalú
3r Daniel González-Cicles Cariñena

1a Teresa Costa-C.C.Olot 3h:56min:34s
2a Clara Casals Independent
3a Anna Burgas-C.C.La Bisbal