dijous, 5 de març del 2009

Escalfant motors per Banyoles, la prova més espectacular de la temporada!

Banyoles acollirà el proper Diumenge 8 de març una altre edició del Gran Premi Massi -Copa Catalana Internacional, en concret la primera prova d'aquest campionat i la segona prova del Superprestigi Massi -Open d'Espanya BTT. Aquesta prova serà de caràcter E1 amb la qual es donaran punts UCI als 15 primers classificats.

Com ja és habitual, Banyoles és una de les seus amb més participació i més nivell i per aquest any 2009 ja han confirmat l'assistència corredors d'11 països diferents: Àustria, Bèlgica, Argentina, Portugal, França, Suissa, Andorra, Gran Bretanya, República Txeca, Holanda i Itàlia.
Amb Julien Absalon (Orbea), José Antonio Hermida (Multivan Merida), Jean Christophe Peraud (Massi) i Cédric Ravanel (Lapierre) l'espectacle i l'emoció per la lluita pel podi està més que assegurat. Hi haurà però altres corredors estrangers i nacionals que segurament els posaran les coses difícils amb l'estrena d'aquesta temporada '09 on Sergio Mantecón (Cemelorca Trek) torna a demostrar que passa pel seu millor moment de forma ja que prendrà la sortida amb el maillot de líder del Superprestigio Massi - Open d'Espanya BTT.
El circuit serà semblant al d'edicions anteriors, amb 6 km i sortida des del Parc de la Draga amb direcció al cementiri, una pujada que marca diferències, per seguir cap a la zona tècnica de darrere el Mirador amb una baixada molt ràpida i una pujada per les conegudes esses de Banyoles fins a la zona del Mirador. Aquí es troba la trialera més tècnica del circuit que baixa fins al costat de l'Estany de Banyoles per tornar a pujar per senders tècnics de pujada fins al Mirador altre vegada. A partir d'aquí ja és tot baixada fins a meta amb infinites corbes enmig dels camps de conreu. El Club Ciclista Banyoles és el disenyador del circuit i el defineixen com un recorregut molt tècnic, de constants canvis de ritme, molt exigent i espectacular per a tot el públic que s'aplega a Banyoles per animar els seus seguidors.

Els horaris de la competició seran els següents:

Dissabte 7 de març:
12-14h. Inscripcions i entrega de dorsals
16-18h. Inscripcions i entrega de dorsals
18h. Reunió d'equips

Diumenge 8 de març:
8-9h. Inscripcions, entrega de dorsals i control de firmes.
9h. Presentació d'equips
10h. Primera sortida de la 2a prova del Superprestigi Massi-Open d'Espanya BTT i primera prova del Gran Premi Massi - Copa Catalana Internacional.
12h. Segona sortida de 2a prova del Superprestigi Massi-Open d'Espanya BTT i primera prova del Gran Premi Massi - Copa Catalana Internacional.
14h. Entrega de premis.

Cal recordar que els corredors que van assistir a la primera prova del Superprestigi Massi a Avilés hauran de dur el mateix dorsal.
Les preinscripcions estan obertes fins dijous dia 5 de març.