dissabte, 16 d’agost del 2008

Joan Llaneras guanya la medalla d'or a Pequín

El ciclista mallorquí establert a la Garrotxa ha guanyat la cursa ciclista de puntuació, per davant de l'alemany Roger Kluge i del britànic Chris Newton.


Joan Llaneras ha posat la cirereta a la seva carrera esportiva aquest dissabte amb una medalla d'or. Amb 39 anys i la decisió ja presa de deixar la competició, el ciclista mallorquí establert a la Garrotxa ha guanyat la prova olímpica de puntuació als Jocs de Pequín, per davant de l'alemany Roger Kluge i del britànic Chris Newton. És la tercera medalla olímpica per a Llaneras i la segona d'or: el primer or el va aconseguir a Sidney fa vuit anys i la plata, a Atenes, fa quatre anys.
Amb aquesta victòria, Llaneras dóna a la delegació espanyola la segona medalla d'or, després de l'aconseguida en la prova de fons en ruta carretera por Samuel Sánchez el passat dia 9. A part d'aquestes dues, Espanya només ha aconseguit un bronze en esgrima. Aquest diumenge, un altre mallorquí, Rafael Nadal, proporcionarà una altra medalla, de plata o d'or, segons el resultat de la final de tenis individual masculina.