dimecres, 7 d’octubre de 2009

II Copa Gironina de BTT de Porqueres

El club ciclista Vici de Bici de Fontcoberta organitza aquesta prova. Aquí teniu informació que hem agafat de la pàgina web http://www.esportsporqueres.com/:

El proper dilluns 12 d'octubre a la Zona Esportiva de Miànegues tindrà lloc una nova edició de la Marxa amb BTT de Porqueres. Com ja va passar l'any 2008, aquesta edició també serà puntuable per la Copa Gironina de BTT i estarà oberta a corredors federats i no federats.

Durant la matinal es seguiran els següents horaris:

9.30 hores - SORTIDA RUTA DE 35 KM.
9.35 hores - SORTIDA RUTA DE 20 KM.
9.45 hores - SORTIDA CATEGORIES DE PROMOCIÓ.

A les 9.30 del matí es donarà la sortida als participants al circuit de 35 km, obert a tots els corredors i que serà puntuable per les categories Èlit, Sènior, Sub23, Júnior, Màster 30 i Veterà 40.
A les 9.35 s'iniciarà el circuit de 20 km, on podran participar-hi tots els corredors/es, mentre que pels federats serà classificatori pels veterans 50 i 60, esplai, cadets, infantils i fèmines.

A partir de les 9:45 del matí s'iniciaran les curses de promoció pels Benjamins i Pre-Benjamins que faran 2 voltes a un circuit d'1 km. Seguiran els principiants amb 1 volta al circuit de 3 km i els Alevins que donaran dues voltes al mateix circuit de 3 km.

Les inscripcions es faran el mateix dia de la prova a partir de les 8 del matí. El preu d'inscripció serà de 5 € per les categories de promoció (Benjamins, Pre-Benjamins, Principiants i Alevins) i de 12 € la resta de categories. Els no federats hauran de pagar un suplement de 5 € per l'assegurança.

Al finalitzar gran botifarrada i regal d'una samarreta tècnica per a tots el participants.

L'any 2008 amb una inscripció de 367 corredors, la prova de Porqueres corresponent a la Copa Gironina amb BTT, va batre el rècord de participants en els 7 anys història d'aquesta competició, ja que en totes les proves que s’organitzen anualment arreu de la província fins al moment mai s'havien superat els 350.

Aquesta competició, que per primera vegada arribava a Porqueres, va agafar el relleu de la tradicional Marxa amb BTT.
El guanyador absolut de la prova va ser el corredor barceloní de l'equip Inpanasa Oriol Morata, que va superar en quatre minuts a Christian Collados (Freebike). En tercera posició va entrar Josep Almendros del Bicicletes Esteve.
En el recorregut de 20 kms els millors van ser els infantils, on Edgar Valero i Jordi Quintanas van mantenir una bonica lluita que va decidir-se per només cinc segons en favor del corredor del Bicicletes Esteve. Entre les fèmines la millor va estar Rosa Maria Riera de l'Inpanasa.

Altres classificacions que cal destacar van ser la victòria del corredor local del Bicicletes Esteve Pere Sánchez en Màster 30, i la segona posició de Jaume Caixàs (CC Pla de l'Estany) entre els Veterans 40.

Font:
http://www.esportsporqueres.com/