diumenge, 2 de novembre del 2008

Copa Gironina BTT Mont-ràs, avui...al final ens hem mullat!!



Així d'enfangats hem acabat la cursa d'avui. La carpa de l'Arteman ha sortit volant.

Eren les 7 del matí, a Banyoles plovia una mica o gairebé gens, hem consultat el radar meteorològic que tenim al blog del club i semblava que de resquitlló les pluges no afectaven al Baix Empordà, desprès de consensuar-ho entre tots, hem decidit llevar-nos, així que hem carregat els bartuls i apa cap a Mont-ràs a pedalar. 
Pel camí s'ha anat animant i ara si que plovia de valent...ens miravem entre nosaltres i no sabiem si girar i tonar cap a casa o que fer, però ja erem a La Bisbal i per tant, no teniem elecció. Endavant!!
En arrivar a Mont-ràs hi queia una pluja minsa, com que em sortit tard de casa gairebé no hem tingut temps d'escalfar i de seguida ja teniem en Moradell fent el discurs previ a la cursa. Erem pocs corredors a la línia de sortida, però els suficients perquè fos una cursa prou digna.
Fins la sortida el temps s'ha aguantat, pero tant punt erem al Km. 2, l'aigua j
a no ens ha deixat fins al final. El circuit era molt atractiu, amb trialeres, corriols i trenca-cames, llàstima del temps, des d'aquí vull felicitar al Club Ciclista Palafrugell per l'organització d'aquesta prova.
Els resultats dels socis del Club són els següents: la Judith Fores a fet 1ª i la Laia Fores 2ª en categoria Cadet Femení, l'Albert Codinach ha acabat 4t. Elit i jo he fet 8è Esplai.
Us deixo un parell de fotos perquè veieu el mal temps que feia.
Text:Jaume Fores
Fotos:Rosa Soler
BubbleShare: Share photos - Find great Clip Art Images.

1 comentari:

Amat Artigas Personal Blog ha dit...

Bones Jaume!
Passem per correu les fotos de la Judith i la Laia de Mont-ras que tinguis ja que no me les deixa agafar d´aqui al blog i les posaré al meu web.
Salutacions!

Att.
AMAT ARTIGAS TOWLE
http://amatartigas.blogspot.com