dissabte, 5 de desembre del 2009

Superexcursió 2010 - El Tourmalet


Aquest any, el Club com el Tour de França, també volem celebrar els 100 anys de la primera ascensió al mític coll de Tourmalet. Per això, us avancem que estem treballant per organitzar la Super excursió del 2010, als Pirineus francesos amb un recorregut pels Alts Pirineus, al voltant del Pic de Midi, dels que de ben segur els apassionats del ciclisme en guardem un molt bon record.

L’estrella de la Super excursió serà l’escalada al gran gegant pirinenc del Tourmalet amb 2115 m d’alçada. Un port llarg, que pels seus vessants amb rampes de fins el 10%, ens farà suar de valent. Sense oblidar d’altres colls mítics a la història del Tour, com Aspin, Hautacam, ...

Encara es aviat per concretar el programa de la sortida, però us podem avançar que les dates previstes seran del 9 al 11 de Juliol. Per anar preparant la logística i fer les reserves pertinents (no cal oblidar que durant el mes de juny hi haurà molta demanda per part de grups ciclistes amb motiu del pas del Tour pels Pirineus), ens caldria conèixer al més aviat possible, tots els socis interessats en participar-hi. Abans del dia 31 de gener, cal que ens envieu un mail a info@ccbanyoles.com, amb el nom dels socis interessats.

Més endavant ja concretarem els detalls (rutes, allotjament, preus, ...) i es convocarà una reunió per parlar-ne abans de la sortida.