dilluns, 23 de novembre del 2009

Dinar de cloenda temporada 2009

Ahir diumenge vàrem celebrar el dinar de germanor per tancar la temporada 2009. A l'acte hi van assistir autoritats com ara el Sr. Jordi Congost, regidor d'esports de l'ajuntament de Banyoles; el Sr. Jordi Xargay, president del Consell Comarcal del Pla de l'Estany; o el Sr. Francesc Moradell, delegat de la Federació Catalana de Ciclisme.

Abans de que se servís el primer plat, el nostre president Miquel Moliner feia un breu resum de la temporada i comunicava als assistents que deixava la presidència del club després de quatre anys al capdavant. De manera especial, donava les gràcies als membres de la junta que han estat amb ell fins el final i també a tots els col·laboradors que de manera desinteressada havien treballat pel bé de la nostra entitat.

Entre plat i plat, es va procedir a l'entrega de trofeus de la crono de Sant Patllari, de l'anada a Andorra i del trofeu de la regularitat. Cal destacar la gran ovació que va rebre el guanyador d'aquesta classificació, el soci i membre de la junta Josep Colomer.

Tot seguit va tenir lloc l'entrega d'uns vals per un dinar als nostres col·laboradors Salvador “Pol” Palmada, Pere Juanola, Joan Ayats i Quim Abulí. Es tractava d'un reconeixement especial a uns socis que fan molta feina i que esperem que la segueixin fent.

En el moment dels parlaments de les autoritats va tenir lloc un moment realment especial. El Sr. Moradell havia preparat un detall per al nostre president en forma de trofeu del Tour a Girona i ho va decorar amb un intens i sentit discurs.

A la fase final de l'acte, es va sortejar una magnífica panera gentilesa de Fuites Jaume i Dolors, un lot de Comalat Dona, lots de Podium i també un ànec cedit pel Sr. Josep Brugada. I perquè ningú es quedés sense res es van anar entregant regals de tota mena.

Només ens queda desitjar-vos una bona temporada 2010!