diumenge, 19 d’abril del 2009

IV Trofeu Ciutat de Banyoles

Bona participació a la Cursa "IV Trofeu Ciutat de Banyoles". Més de 150 corredors varen prendre la sortida en el nou circuit que els tenia preparat el Club Ciclista Banyoles. En un primer moment semblava que el temps no acompanyaria i que la pluja seria inevitable. Però per sort, uns núvols amenaçadors amb llamps inclosos, van passar fregant per la nostra ciutat i finalment no va caure l'aigua.
Dues curses es van fer al llarg de la tarda. La primera de Veterans on el guanyador va ser en Mirco Merotto del CECOC, seguit per Emilio Torrubia del Pintures Grimaldo i Jordi Codony del C.C.Olot. El resultat es va decidir a l'esprint després que corredors com el líder Adolfo Garcia provés en més d'una ocasió d'escapolir-se del grup o d'atacs destacats com ara el del corredor del Bicis Esteve i soci del nostre club Xabier Estanga. En la cursa de Seniors i Master.30 es va disputar un esprint amb un grup molt nombrós. En primera posició arribava el ciclista del Penaca-Lucta Raúl Ruiz. Completaven el podi Magín González del Trujillo en segona posició i Jaume Morales, també del Penaca-Lucta, ocupant el tercer lloc.
Cal destacar el treball de la Policia Municipal de Banyoles en el seu control del circuit i dels molts voluntaris repartits per totes les diferents cruïlles.
Aviat penjarem totes les fotos que tenim.