dimarts, 28 d’abril del 2009

Marxa de Les Goges per als socis

Aquest proper diumenge 3 de maig tenim la sortida de la Marxa de Les Goges. Depenent de si es puja o no a Rocacorba, seran 132 o 160km.
Hora sortida
: 7:30h
Lloc sortida: Pavelló Poliesportiu de la Draga
Trofeu regularitat: 150-215 punts
Observacions: Ruta de la Marxa de les Goges, organitzada pel nostre Club dintre de dos setmanes. Aquesta ruta està programada perquè tots els que col·laborem en l'organització tinguem l'oportunitat de fer-la i sentir la seva duresa a les nostres cames. Transcorre per la nostra comarca i per la comarca veïna de la Garrotxa. Les carreteres més trencacames de la província i com a punt culminant el duríssim port de Rocacorba.
Recordeu: - Cal portar esmorzar
ATENCIÓ: El port de Rocacorba és opcional.

dijous, 23 d’abril del 2009

Jordi Vila deixa el ciclisme

A la web ciclista www.urtekaria.com hem llegit la confirmació de la retirada d'en Jordi Vila degut a una malaltia.
El dia de la Copa Catalana en Josep Massanas del C.C.Banyoles va estar parlant amb ell (en la seva època biker havien compartit curses i també entrenaments) i estava molt preocupat pel desenllaç de tot plegat.Finalment sembla que podrà fer vida normal.

Aquí teniu l'escrit que hem trobat:


El ciclista Jordi Vila (ECP Condinental Pro) abandona la bicicleta debido a una hipoplasia medular, una enfermedad congénita que impedía la correcta producción de glóbulos rojos y blancos en la sangre, actividad indispensable para la práctica deportiva.
Al principio, meses antes de diagnoticarse mi enfermedad, empecé a acusar fatiga desmesurada: iba bien un día en los entrenamientos, pero luego me pasaba tres días arrastrado, luego otro par de salidas bien hasta recaer... Unas primeras pruebas me diagnosticaron parásitos, pero un analisis posterior de esos primeros resultados empezó a descubrir que había algo grave en mi cuerpo. Llegué a tener un índice 34 de hematocrito en algunos momentos, lo cual era realmente preocupante. Una biopsia de mi médula ósea reveló que no estaba bien: nos metió a todos el miedo en el cuerpo porque podía ser incluso leucemia o cáncer. Por suerte, otra prueba medular en la cadera descartó las posibilidades más negativas, y descubrió que era problema genético. La médula estaba dañada, y podía requerir trasplante", ha explicado Vila.
"Soy una persona activa y seguiré haciendo deporte. Salgo todos los fines de semana con la grupeta de Olot, la misma que me ha acompañado en profesionales. También quiero correr y nadar: estoy pensando en dedicar el verano a correr medios maratones, e incluso algún triatlón', ha comentado el catalán que ya trabaja como maestro en un centro especial para niños con problemas de conducta."


dilluns, 20 d’abril del 2009

Banyoles-Llagostera-Sant Grau-Tossa de Mar-Banyoles

Aquest diumenge tots els socis i sòcies del Club Ciclista Banyoles tornem a sortir a la carretera. Aquesta vegada amb el següent recorregut:
Banyoles-Llagostera-Sant Grau-Tossa de Mar-Llagostera-Banyoles (130 km)
Hora sortida: 7:30h
Lloc sortida: Aparcament supermercat Condis
Trofeu regularitat: 140 punts
Observacions: Recuperem una sortida que no es feia fa molt de temps. Encara que St Grau ( per la seva vessant més suau) i Terra Negra són dos ports no molt durs, hem de saber que el Coll de St.Grau és un port de 3ª categoria de 8 km amb un desnivell mitjà del 4% i la part més dura que es troba en els km finals un màxim del 10%. Pel costat que el baixarem, en canvi, hi ha desnivells del 14% i revolts molt tancats ( Molta atenció).
Cal que porteu esmorzar.


3a Fira del ciclista a Sant Gregori

Els companys del Club Ciclista Sant Gregrori-El Llémena ens han informat d'aquest esdeveniment que tindrà lloc aquest proper cap de setmana:

"Amb motiu de la celebració de la 3a Fira del Ciclista, ens plau informar-vos que els dies 24, 25 i 26 d'abril de 2009 a l'espai de la Pineda i els voltants de la zona de la Piscina Municipal de Sant Gregori acolliran la Sortida de tres grans esdeveniments esportius relacionats amb el món del BTT: El Campionat de Catalunya Universitari, El Campionat Escolar PaïsosCatalans i l'Open Natura. Tanmateix, aquests esdeveniments esportius es veuran recolzats amb nombroses exhibicions i actes de tota mena. Per aquesta raó us adjuntem, amb el present escrit, un còpia de la programació prevista per aquests tres dies".

http://www.ccsantgregori.com

(Cliqueu damunt la foto per fer-la més gran)

diumenge, 19 d’abril del 2009

Sortida a St Pere de Rodes

Hem participat a la sortida més de 30 socis. El dia ha estat magnífic encara que una mica fred a primera hora i amb tramuntana a estones. Com és natural, el grup s'ha trencat a la pujada a St. Pere de Rodes però, en general, s'han mantingut els reagrupaments i ha regnat un magnífic ambient entre tots plegats. Com sempre, hem tingut l'inestimable col·laboració i companyia d'en Pol, en Pere i en Joan al control de la furgo i els avituallaments.

Miquel


Fotos Copa Catalana de carretera (18/04/09)

IV Trofeu Ciutat de Banyoles

Bona participació a la Cursa "IV Trofeu Ciutat de Banyoles". Més de 150 corredors varen prendre la sortida en el nou circuit que els tenia preparat el Club Ciclista Banyoles. En un primer moment semblava que el temps no acompanyaria i que la pluja seria inevitable. Però per sort, uns núvols amenaçadors amb llamps inclosos, van passar fregant per la nostra ciutat i finalment no va caure l'aigua.
Dues curses es van fer al llarg de la tarda. La primera de Veterans on el guanyador va ser en Mirco Merotto del CECOC, seguit per Emilio Torrubia del Pintures Grimaldo i Jordi Codony del C.C.Olot. El resultat es va decidir a l'esprint després que corredors com el líder Adolfo Garcia provés en més d'una ocasió d'escapolir-se del grup o d'atacs destacats com ara el del corredor del Bicis Esteve i soci del nostre club Xabier Estanga. En la cursa de Seniors i Master.30 es va disputar un esprint amb un grup molt nombrós. En primera posició arribava el ciclista del Penaca-Lucta Raúl Ruiz. Completaven el podi Magín González del Trujillo en segona posició i Jaume Morales, també del Penaca-Lucta, ocupant el tercer lloc.
Cal destacar el treball de la Policia Municipal de Banyoles en el seu control del circuit i dels molts voluntaris repartits per totes les diferents cruïlles.
Aviat penjarem totes les fotos que tenim.

dimarts, 14 d’abril del 2009

Banyoles-St. Pere de Rodes-Perafita-Banyoles

Aquest proper diumenge 19 d'abril ens espera la 4a sortida de carretera. Aquesta vegada anirem a Sant Pere de Rodes i a l'alt de Perafita. Penseu que a la baixada d'aquest últim port hi ha molt de trànsit i també a la carretera de Roses a Figueres. Cal portar esmorzar.
Quedarem a les 7:30 hores davant del Pavelló esportiu de la Draga. S'atorgaran 142 punts pel trofeu de la regularitat.

dilluns, 13 d’abril del 2009

Copa Catalana de Carretera

Aquest proper dissabte 18 d'abril tindrà lloc la Copa Catalana de Carretera a la ciutat de Banyoles, prova organitzada pel nostre club. Seran dues curses: per un costat la de les categories Veterans i Fèmines i per l'altre la de Seniors i Màster.30. La primera serà a les 4 de la tarda i la segona a dos quarts de 6. El recorregut és el següent: Pavelló de la Draga, Ctra de Figueres, Pujada del Mirador de l'Estany, Usall, Tres Pins, Creu Roja i arribada al mateix pavelló. És un recorregut de 6,7 km i en principi està previst fer 7 voltes. Els àrbitres, però, seran els que determinaran si es fa per temps.


dimecres, 8 d’abril del 2009

Sortida a Romanyà i la Ganga

Diumenge vàrem fer la sortida de Romanyà i la Ganga. Va ser una sortida molt agradable, tant pel ritme que va ser força viu, com pel companyerisme, ja que es va esperar a tothom. A dos quarts d'una ja érem a Banyoles, perquè en Pere (l'avi) havia d'anar a portar el tortell a Montagut...

Us esperem a tots el proper diumenge 19 d'abril a l'excursió de Sant Pere de Rodes.








divendres, 3 d’abril del 2009

El C.C.Banyoles a la revista Colors

L'Albert Palmada, soci fundador del Club Ciclista Banyoles, col·labora amb la revista Colors del Pla de l'Estany i ens ha dedicat un bonic i sentit article que ens ha fet molta il·lusió i ens dóna més empenta per seguir treballant en la nostra entitat. Podeu trobar el seu escrit en l'edició del mes d'abril d'aquesta publicació. Si no, el podeu llegir en la foto que adjuntem aquí mateix. Cliqueu-la i es farà més gran.

Es veu que l'Albert va veure una serpent multicolor...